Skip to main content

Over Schildersbedrijf
Reniers

Opgericht in mei 2017 door Patrick Reniers.

Offerte aanvraag

Geschiedenis

Mijn oude leermeester

Met meerdere schilders in de familie en met mijn vader als leermeester, heb ik het schildersvak van klein af aan meegekregen. Met de werkplaats van het schildersbedrijf van mijn vader, een deur van ons vandaan ben ik als kind al vroeg in aanraking gekomen met het schildersvak.

Opleiding

De schildersschool

Van jongs af aan hielp ik mijn vader in de vakanties om een zakcentje bij te verdienen. Een opleiding op de Schilderschool Sint Lucas in Boxtel was dan ook een logisch vervolg. Vanuit het stagejaar kreeg ik als snel een mooie kans om bij een wat groter bedrijf in Eindhoven aan de slag te gaan, daar heb ik in 5 jaar heel veel verschillende ervaringen opgedaan.

Zelfstandig

Voortzetting van de familietraditie

Toen kwam er een kans om in het bedrijf van Pa aan de slag te gaan, de switch gemaakt naar dit kleinschaliger schildersbedrijf. Daar heb ik 10 jaar met heel veel plezier gewerkt en vanuit daar de keuze kunnen maken om het voor mezelf te gaan proberen.

In mei 2017 ben ik Schildersbedrijf Reniers gestart, met de kans om op mijn eigen manier de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Met de oprichting van Schildersbedrijf Reniers in 2017 geven we een opvolging aan deze prachtige schilder generatie.

Over Schildersbedrijf
Reniers

Opgericht in mei 2017 door Patrick Reniers.

Offerte aanvraag

Vakschilder door
mijn oude leermeester

Met meerdere schilders in de familie en vooral met mijn vader als oude leermeester heb ik het schildersvak van klein af aan meegekregen. Met de werkplaats van het bedrijf van mijn vader, een deur van ons vandaan ben ik als kind al vroeg in aanraking gekomen met dit mooie vak. Met de oprichting van Schildersbedrijf Reniers in 2017 geven we een opvolging aan deze prachtige schilder generatie.

Schildersbedrijf Reniers
Schildersbedrijf Reniers

De schildersschool
Sint Lucas

Van jongs af aan hielp ik mijn vader in de vakanties om een zakcentje bij te verdienen. Een opleiding op de Schilderschool Sint Lucas in Boxtel was dan ook een logisch vervolg. Vanuit het stagejaar kreeg ik als snel een mooie kans om bij een wat groter bedrijf in Eindhoven aan de slag te gaan, daar heb ik in 5 jaar heel veel verschillende ervaringen opgedaan.

Voortzetting van de
familietraditie

Toen kwam er een kans om in het bedrijf van Pa aan de slag te gaan, de switch gemaakt naar dit kleinschaliger schildersbedrijf. Daar heb ik 10 jaar met heel veel plezier gewerkt en vanuit daar de keuze kunnen maken om het voor mezelf te gaan proberen.

In mei 2017 ben ik Schildersbedrijf Reniers gestart, met de kans om op mijn eigen manier de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Schildersbedrijf Reniers