Skip to main content

Lak spuiten van deuren en kozijnen geeft een strak resultaat zonder rolsporen achter te laten.

Offerte aanvragen

Lak spuiten van deuren en kozijnen geeft een strak resultaat zonder rolsporen achter te laten.

Offerte aanvragen

Met meerdere schilders in de familie “en dan vooral mijn vader” heb ik het schildersvak van klein af meegekregen. Met de werkplaats van het schildersbedrijf waar mijn vader werkzaam was een deur van ons vandaan, ben ik als kind al vroeg in aanraking gekomen met dit mooie vak.

De schildersschool

Latex spuiten van wanden en plafonds

Wand of plafond schilderen? De mooie resultaten door spuitwerk zorgen ervoor dat steeds meer klanten kiezen voor latex spuiten.

Latex spuiten
Zelfstandig

Verflak spuiten van deuren, kozijnen en radiatoren

Deur, kozijn of radiator schilderen? Lak of verf spuiten zorgt voor een strakker resultaat zonder rol of verfsporen achter te laten.

Verf spuiten
Latex spuiten

Met meerdere schilders in de familie “en dan vooral mijn vader” heb ik het schildersvak van klein af meegekregen. Met de werkplaats van het schildersbedrijf waar mijn vader werkzaam was een deur van ons vandaan, ben ik als kind al vroeg in aanraking gekomen met dit mooie vak.

Waarom kiezen voor tex spuiten

3 belangrijke voordelen van spuitwerk ten opzichte van traditioneel schilderwerk.

Voordelig:

Doordat we efficiënter werken is spuitwerk zelfs 30% tot 40% voordeliger dan traditioneel schilderwerk.

Strak:

De egale verdeling van de verf, voorkomt structuur en strepen. Dit geeft een superstrak eindresultaat.