Skip to main content

Naast het uitvoeren van traditioneel binnen– of buiten schilderwerk ben ik uitgerust met de modernste technieken om schilderwerk te spuiten. Het grote voordeel van het spuiten van je schilderwerk is toch de strakke afwerking.

Heb je je huis opnieuw laten stuken, dan is dat tegenwoordig vaak zo glad mogelijk. Jammer om daar dan weer met de roller aan te komen en toch een lichte structuur aan te brengen.

Die radiator waar we met kwast en roller toch niet overal bij kunnen en die paneeldeur of lambrisering met zoveel details dat daar ontzettend veel tijd in gaat zitten. Ook hiervoor geld dat het vaak een hele mooie oplossing is om spuiten. In dit geval uiteraard met hoogwaardige lakken.

Heb je een nieuwe woning gekocht, ben je een verbouwing begonnen of niet bang om de boel eens leeg te halen. Dan heb je naast de eerder genoemde strakkere afwerking nog meer voordelen, door de snelheid waarmee spuit schilderwerk is uit te voeren, is dit tot 40% voordeliger dan traditioneel schilderwerk.

Binnen schilderwerk

Goed uitgevoerd schilderwerk voor binnen frist iedere woning of bedrijfspand op.

Verder lezen

Buiten schilderwerk

Nieuw buiten schilderwerk biedt langdurig bescherming en laat je woning stralen.

Verder lezen

Vragen over de mogelijkheden?

Mail en wordt zo snel mogelijk terug gebeld om een afspraak in te plannen. Zelf bellen mag natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 06 20 73 53 03.

Maak afspraak